maanantai 19. toukokuuta 2014

llallinen pimeässä lahjan esittely


Aterian ulkonäköä on aina pidetty yhtenä laadun mittarina, mutta entä jos valot sammutetaan ja herkullinen ateria nautitaankin pilkkopimeässä? Kun kaunista sommittelua ei pysty silmin näkemään, kokemus muuttuu vieraaksi ja jännittäväksi. Ilman näköaistia muut aistit virittyvät äärimmilleen, ruoka tuntuu ja maistuu erilaiselta, ja jokainen suupala on kuin uusi kulinaristinen seikkailu. Illallinen pimeässä on uniikki ruokaelämys, jonka idea on kaikessa yksinkertaisuudessaan nerokas. Pimeässä tilassa nautittu herkullinen illallinen tarjoaa uuden tavan nauttia hyvästä ruuasta ja hauskan vaihtoehdon tavalliselle ravintolaillalle.

illallinen pimeässä


Illallinen pimeässä on ElämysLahjojen oma konsepti ja yksi suosituimmista elämyslahjoista, joka on saavuttanut menestystä myös muualla Euroopassa. Suomessa elämyksen voi kokea Helsingissä Cantina West ravintolassa ja Tampereella Ravintola Tiiliholvissa. Lahja pitää sisällään täysin pimeään huoneeseen tarjoiltavan herkullisen viiden ruokalajin illallisen ja unohtumattoman elämyksen, jonka aikana jokainen voi kokea millaista on olla sokea. Illallinen syödään sormin, eikä ruokalajeja esitellä osallistujille etukäteen. Tämä tekee jo ruuan tunnistamisesta kiehtovan haasteen.


2-3 tuntia kestävä Illallinen pimeässä on ruokaelämys, joka sopii kaikille. Se on hauska hulluttelu työ- tai ystäväporukalle, kiehtova elämys pariskunnalle, ja jännittävä hyppy aistien ja makujen maailmaan kenelle tahansa vaikka ihan yksin koettuna. Eikä tekosyyksi tarvita edes juhlapäivää, vain ripaus seikkailumieltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti