perjantai 7. lokakuuta 2022

Kuinka järjestää intiimi illallinen pimeässä?


Jos haluat lisätä hieman jännitystä seuraaviin illanistujaisiin, mikset kokeilisi ruokailua pimeässä? Illallinen pimeässä sopii myös loistavasti esimerkiksi Halloween-viikonlopun jännittäväksi ohjelmanumeroksi. 

Ruokailu pimeässä on ainutlaatuinen kokemus, jossa vieraille tarjoillaan ateria täydellisessä pimeydessä. Tämä voi olla hauska ja mielenkiintoinen tapa lisätä mielikuvitusta esimerkiksi ystäväporukoiden kokoontumisiin tai perheillallisille. 

Seuraavaksi esittelemme muutamia vinkkejä siitä, miten voit viettää intiimin illallisen pimeässä:

1. Valitse menu, joka on helppo syödä pimeässä


Kannattaa välttää kaikkea, mikä on liian sotkuista tai vaikeaa syödä näkemättä. Pysyttele yksinkertaisissa ruokalajeissa, joita voi syödä käsin tai leikata pieniksi paloiksi.


2. Säädä tunnelma pehmeällä valaistuksella ja musiikilla


Haluat ehkä pitää edes joitakin valoja kodissasi, jotta vieraat eivät eksy tai kaadu matkalla ruokapöydän ääreen. Kynttilät voivat myös auttaa luomaan tunnelmaa.


3. Kun tarjoilet ruokaa, aseta se jokaisen vieraan eteen, jotta he löytävät sen helposti


Voi olla hyödyllistä käyttää tarjoiluvälineitä, jotka on kääritty pimeässä hohtavaan teippiin, jotta ne ovat helpommin havaittavissa.


4. Älä unohda juomia


Juomat kuuluvat tietysti olennaisena osana illalliseen kuin illalliseen. Muista tarjoilla runsaasti alkoholittomia vaihtoehtoja sekä viiniä ja olutta niille, jotka haluavat jotain vahvempaa.


5. Pidä hauskaa


Ruokailu pimeässä voi olla loistava tapa murtaa jää ja saada ihmiset keskustelemaan. Kannusta vieraita jakamaan ajatuksiaan ja kokemuksiaan aterian aikana.


Jos et kuitenkaan ole valmis järjestämään illallista pimeässä itse, istahda valmiiseen pöytään suosituissa illallinen pimeässä -tapahtumissa, joita järjestetään ympäri Suomen. Tutustu elämykseen tarkemmin Elämyslahjojen nettisivuilla ja osta lahjakortti.


Haluatko lukea kokemuksia illalliselta pimeässä? Lue myös Aistien koettelemus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti