tiistai 17. elokuuta 2021

Tervetuloa illalliselle pimeään – suosikkielämystä järjestetään jo viidellä paikkakunnalla (ja useassa maassa)

Pilkkopimeä ravintola, laadukasta ruokaa, paljon kaivattua vaihtelua ja jännitystä – näistä elementeistä on illallinen pimeässä tehty. Dine in the Dark on Elämyslahjojen todellinen klassikkoelämys, eikä suotta. Minäpä kerron sinulle seuraavaksi lisää tästä suositusta illalliselämyksestä.

Illallinen pimeässä on Elämyslahjojen kehittämä konsepti. Suomessa pimeää illallista järjestetään jo viidellä paikkakunnalla: Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Kouvolassa. Suomen lisäksi suosittua illallista järjestetään myös Puolassa, Liettuassa, Latviassa ja Virossa.

Nimensä mukaisesti illallisella nautitaan illallinen pimeässä. Kolmen ruokalajin yllätysmenu nautitaan täysin sokkona, illan menu selviää siis vain maistamalla. Sen verran voin paljastaa, että tarjolla on taidokkaiden kokkien valmistamia herkkuja.

Illallisella irtaannutaan perinteisen ravintolaillallisen kaavoista. Maut ja aromit tulevat esille ihan uudella tavalla näkökyvyn ollessa poissa pelistä, muut aistit voimistuvat. Niinpä elämys haastaakin makuaistia aivan uudella tavalla.

Suosikkielämystä järjestetään jo viidellä paikkakunnalla

Illallista pimeässä järjestetään vain tasokkaissa ja tarkkaan valituissa ravintoloissa. Helsingissä pimeä illallinen tarjoillaan upeassa Ravintola Sipulissa. Tampereella illallinen pimeässä nautitaan aivan kaupungin ytimessä, Ravintola Tiiliholvissa. Turussa tästä uniikista illalliselämyksestä pääsee nauttimaan kaupungin vanhimmassa kellariravintolassa, Brahen Kellarissa.

Jyväskylässä pimeää illallista tarjoilee rustiikkinen Ravintola Harmooni. Kouvolassa illallisesta pimeässä pääsee nautiskelemaan historiaa huokuvassa Kymin Huvilassa. Elämyslahjojen valikoimasta löytyy myös samankaltaisella konseptilla toimiva Wine in the Dark -viininmaistelu, joka järjestetään Helsingissä. 

Illallinen pimeässä sopii kaikille herkkusuille

Illallinen pimeässä on jo tuhansille ruokaelämysten ystäville tuttu elämys. Moni on saanut sen lahjaksi tai käynyt nauttimassa aistillisesta illallisesta itse. Illallinen pimeässä sopii yhtä hyvin niin häälahjaksi, syntymäpäivälahjaksi kuin myös liikelahjaksi. Illallinen pimeässä on loistava valinta jokaiselle, joka rakastaa kulinaristisia nautintoja ja kaipaa vaihtelua perinteisin ravintolaillallisiin.

Kommentteja osallistujilta:

  • "Yleensä laadukkaassa ravintolassa ei voi syödä sormin. Nyt voi!"
  • "Erikoista kokea parin tunnin ajan miltä tuntuu olla sokea."
  • "Ruoka maistuu ihan toiselta, kun sitä ei näe!"
  • "Jännittävä - sairaan hyvä!"
  • ”Mieleenpainuva ja ajatuksia herättävä kokemus.”
  • ”Erinomainen ruoka ja hieno kokemus syödä pimeässä.
  • "En tiennyt mitä odottaa. Konsepti oli täysin vieras ja en ollut koskaan edes ajatellut, että pimeässä söisin muuta kuin popcornia. Yllätyin positiivisesti."

Lähde sinäkin illalliselle pimeään tai lähetä ystäväsi testaamaan kutkuttavaa illalliselämystä!

Kirjoittaja: Essi

Haluatko lukea lisää kokemuksia illallisestä pimeässä? Lue myös ”Voisin käydä päivittäin Illallisella pimeässä” – haastattelussa Elämyslahjojen maajohtaja Katri Pirinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti